Info & Porudžbine: 011 4141 485 | 063 370 679 | 064 1584 777

KONOPLJIN PROTEINSKI PRAH

Proizveden od domaćeg semena konolje.
Konopljin proteinski prah

Konopljin proteinski prah

Konopljin proteinski prah

PRIRODNO I ZDRAVO100%
DOMAĆI PROIZVOD100%
ISPITANO I SIGURNO100%

Konoplja

Konopljino seme je bogat izvor svih 20 aminokiselina, uključujući i 9 esencijalnih koje telo ne može proizvesti. Sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, D i E. Ima savršen odnos omega 6 i omega 3 kiselina koje štite od kardiovaskularnih bolesti.
Semenke konoplje jačaju odbrambeni sastav organizma, smanjuju holesterol i štite krvne sudove. Konopljino seme je najbogatiji poznati izvor polinezasićenih esencijalnih masnih kiselina. Konopljino seme je bogat izvor fitonutrijenata koji štite imunitet, krvne sudove, stanice, kožu i mnoge organe. Vrlo lako je probavljivo i ne uzrokuje nadutost.
Konoplja od davnina ima veoma značajnu i rasprostranjenu upotrebu. Industrijska konoplja se danas smatra za jednu od biljaka za najvećim ekološkim potencijalom, zato što raste brzo a ima neverovatno široku primenu. Od konoplje se pravi odeća, hrana, lekovita sredstva, knjige, sredstva za čišćenje, pelene za bebe, materijali za građenje kuća, gorivo. Konoplja može da živi pod različitim klimatskim uslovima a herbicidi i pesticidi se skoro uopšte ne koriste u njenom uzgoju (čak 50% godišnje potrošnje pesticida koristi se pri uzgoju pamuka na primer, koji konoplja može u dobroj meri zameniti).
Konopljino ulje i seme su odlični izvori esencijalnih masnih kiselina. Seme konoplje je jedan od najboljih prirodnih izvora proteina.

Konopljin proteinski prah


Najbolje upotrebiti:

1 godinu od dana utisnutog na ambalaži. Čuvati na hladnom, suvom i tamnom mestu. Posle otvaranja čuvati u frižideru.

Garancija kvaliteta:

„Svet konoplje“ proteinski prah od konoplje je proizveden od domaćeg semena konolje, tehnikom hladnog ceđenja i na taj način čuvamo sve vredne sastojke koje se nalaze u našem konopljinom proteinksom prahu. Kod uzgoja našeg semena ne koristimo pesticide i herbicide.
Konopljin proteinski prah ne sadrži alergene i ne uzrokuje nadimanje. Konopljin protein sadrži svih 20 amino kiselina, uključujući i 8 esencijalnih. Naše telo ih inače ne proizvodi, tako da ih moramo unositi kroz ishranu.
U poređenju sa ostalim proteinskim prahovima, konopljin protein u prahu ima bogat sadržaj polinezasičenih masnih kiselina Omega 6 i Omega 3 u idealnom odnosu 3:1. Do sada nema informacije o alergiji od konopljinog semena. Lako se vari, lako apsorbuje.
– Sadrži 50 % kompletnog proteina
– 100 % prirodan
– Bez šećera ili veštačkih zaslađivača
– Bez konzervanasa, boja i aditiva

Konopljin proteinski prah je idealan proteinski dodatak za:

– Sportiste
– Vegeterijance i vegane
– Za ljude čije zdravstveno stanje zahteva ishranu sa malo ili nimalo životinjskih proteina

Uputstvo za upotrebu:

Sipati u čašu 100-200ml vode, voćnog prirodnog šejka ili mleka. Sipati 2-4 supene kašike proteina od konolje. Promešati da se prah dobro rastvori. Najbolje konzumirati odmah nakon što se prah razmuti.

Raw Nature - Konopljin Proteinski prah

Jača odbrambeni sastav organizma.

Naruči!

You are donating to : Naruči

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...