Info & Porudžbine: 011 4141 485 | 063 370 679 | 064 1584 777

Naš organizam i kanabis

Više o kanabisu

Jedan od najubedljivijih razloga konzumiranja sirovog soka od konoplje je taj, što takvim načinom konzumiranja unosite najviše kanabinoida u Vaš organizam.

„Kanabinoidi mogu da spreče nastajanje cancera, smanjuju srčane udare za 66% i diabetes za 58%“.dr Vilijam Kourtni

Svakim unosom Kanabis – Sativa, Ruderalis ili Indica – u sirovom stanju dobijamo: Esencijalne masne kiseline, Esencijalne kanabinoidne kiseline i na stotine komponenti koje imaju antitumorna dejstva.
Telo se najbolje regeneriše kada je zasićen fito- kanabinoidima , za šta je potrebno unositi 3 meseca dijetetski kanabis.

Pacijenti preko 40 godina treba da konzumiraju dijetetski Cannabis svaki dan. Pacijenti koji imaju problema sa krvnim pritiskom , probleme u trudnoći , epilepsiju , anti – psihotični ili bilo koji kardiološki problemi znače da treba da se više unose Dijetetski Cannabis i da tako uzdignu svoj kanabinoidni nivo.
Oksidativne bolesti i amfetamin, zračenje ili oštećenja konzumiranjem alkohola može se sprečiti ili tretirati sa kanabinoidnom terapijom. Kanabinoidi su posebno efikasni u lečenju oksidativnih povezanih bolesti CNS jer pređu krvno-moždanu barijeru i ispoljavaju svoje anti-oksidantna efekte. Sok od konoplje je smanjio krvni pritisak u proseku 10 poena u roku od 2 sata. Pogledajte web stranu

Kristen Peskuski veruje da joj je konzumiranje sirovog soka od konoplje spasilo život. Njenu priču možete pročitati na sledećem linku: Pogledajte web stranu

Postoje mnoge naučne institucije koje se bave istraživanjem i ispitivanjem kanabisa. Jedan od najpoznatijih doktora koji propagira konzumiranje kanabisa u njegovom sirovom stanju – sok od kanabisa, je doktor Vilijam Kourtni. Pogledajte:

Budućnost Kanabisa – Endokanabinoidni sistem i čovek dr Robert Malamede

 

Vizuelni prikaz endokanabinoidnog sistema receptora i funkcija u telu čoveka

 

Rafael Mešulam – O endokanabinoidnom sistemu i njegovoj ulozi u organizmu

 

Antitumorno dejstvo kanabinoida! dr Kristina Sancez

 

Zdravstvene dobrobiti ceđenog soka od sirovog kanabisa

 

Pruzeto od: Inicijativa za legalizaciju marihuane u Srbiji
Napomena: * Stranica je informativnog karaktera

You are donating to : Naruči

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...