Info & Porudžbine: 011 4141 485 | 063 370 679 | 064 1584 777

ZAMRZNUTI SOK OD ALOE VERE

Bez dodataka, veštačkih boja i zaslađivača.
Zamrznuti sok od aloe vere

Zamrznuti sok od aloe vere

Zamrznuti sok od aloe vere

PRIRODNO I ZDRAVO100%
DOMAĆI PROIZVOD100%
ISPITANO I SIGURNO 100%

Aloe vera

Lekovita biljka Aloe vera potice iz Severne Afrike, izgledom podseća na kaktus i u sebi sadrži dosta vode. Bogata je vitaminima i mineralima, pogotovo vitaminom C, E i cinkom. Ona ima antibakterijsko delovanje pa zbog toga uspešno sprečava sve vrste infekcija.
Kruti sok je snažan purgativ, koji deluje veoma brzo, prvenstveno u našem debelom crevu. Aloin dodatno pojačava izlučivanje elektrolita iz vode iz debelog creva, zbog čega se i menja pritisak u crevima, povećava njihov volumen i stimuliše peristaltika. Uz aloin, kao glavni sastojci koji sadrži sok od aloje navode se i aloesin i aleoeresin. Opisane su i druge slične materije, poput alkaloida, glikoproteina, saponina, eteričnih ulja i enzima.
Danas aloja se koristi i u terapiji injekcijama za najrazličitije bolesti: bolesti očiju, bronhijalnu astmu, različite bolesti imunološkog sistema kao što su karcinom, multipla skleroza, pa čak i sida.
Prema ruskim istraživačima emulzija aloje izrađena od ricinusovog i eukaliptusovog ulja, upotrebljava se za sprečavanje i lečenje suvog i vlažnog epidermita i opekotina drugog i trećeg stepena nastalih posle zračenja.
Aloe vera je prastarim pomorcima, putnicima i trgovcima služila kao nadomestak prehrani i prva pomoć. Žele i sok unutar ove biljke je prepun vitamina: A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C i E, sadrži i folnu kiselinu i više minerala od kojih najviše ima; magnezijuma, mangana, cinka, bakra, kroma, kalcijuma, kalijuma, železa i 20 vrsta aminokiselina. Za sada je ustanovljeno da žele Aloe vere ima preko 240 hranjivih i ekovitih sastojaka.

Zamrznuti sok od aloe vere


Najbolje upotrebiti:

2 godine od dana utisnutog na ambalaži.

Čuvati u zamrzivaču

Garancija kvaliteta

Nerazblaženi sok od 100% aloe vere. Bez dodataka, veštačkih boja i zaslađivača, bez dodataka vode, ceđeni sok dobijen direktno iz sveže biljke. Svež sok zamrzavamo brzim zamrzavanjem i na taj način se čuvaju svi sastojci u prirodnom – sirovom stanju. Unosom našeg soka vi dobijate maximalne benefite za Vaš organizam, koji vam pruža jedinstvena formula našeg soka. Čuvamo ga u duboko zamrznutom stanju na temperaturi od -18 ᵒC.
Preparat je prirodni proizvod i zbog toga može minimlano da varira u ukusu, boji i gustini u zavisnosti od sirovine koja se koristi za ceđenje čistog soka, ove razlike nemaju uticaj na kvalitet i efikasnost našeg soka.
Raw Nature sok se pije na prazan stomak i posle toga se ne preporučuje unos hrane minimalno 15 minuta.

Uputstvo za upotrebu:

Naš sok možete blendirati sa drugom hranom, koristiti kao dodatak za pravljenje smutija ili šejkova, ili ga jednostavno popiti svako jutro, izblendirano sa vašim omiljenim sastojcima za savršen početak dana.
U slučaju otapanja soka (zbog neadekvatnog čuvanja i sl.) ne sme se ponovo zalediti i treba ga baciti.

Hranljive vrednosti:

Neto: 280gr +/- 5%
300ml +/- 5%
Raw Nature sok pakujemo svež, odmah nakon ceđenja, pa je moguće da sok sadrži minimlani procenat pene.

Raw Nature - Sok Od Aloe Vere

Nerazblaženi sok od 100% aloe vere.

Naručite!

You are donating to : Naruči

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...