Info & Porudžbine: 011 4141 485 | 063 370 679 | 064 1584 777

ZALEĐENI SOK OD ARTIČOKE

Bez dodataka, veštačkih boja i zaslađivača.

Zamrznuti sok od artičoke

Zamrznuti sok od artičoke

PRIRODNO I ZDRAVO100%
DOMAĆI PROIZVOD100%
ISPITANO I SIGURNO100%

Artičoka

Biljka artičoka je veoma neobičnih plavetnih, mesnatih cvetova ljubičaste i sivozelene boje. Listovi su srebrnaste boje i raskočno padaju oko centralne stabljike. Poreklom je iz Sredozemlja. U ishrani se koriste jedino mlađi i još neotvoreni cvetovi, dok se listovi i koren ne koriste.

Artičoka se koristi kod poremećaja varenja, nadutosti, zastoja žuči, povećanog nivoa masti u krvi, kao blag diuretik, a utiče i na smanjenje količine uree u krvi. Koristi se i kod oboljenja jetre, stimuliše stvaranje i lučenje žuči, pa se koristi preventivno protiv žučnih kamenaca. Pošto dovodi do pojačanog stvaranja žuči, reguliše varenje i smanjuje osećaj nadutosti, mučnine u stomaku. Primenjuje se kod ateroskleroze, jer dovodi do smanjenja nivoa holesterola i triglicerida u krvi.

Artičoka sadrži gorke i druge sastojke koji vraćaju apetit i pomažu varenje. Njeni aktivni principi povoljno utiču na jetru, stimulišući izlučivanje žuči i time bolje varenje masti. Smanjuju povećane masti i nivo holesterola u krvi. Smanjuju ureu u krvi, pojačavajući njeno izbacivanje mokraćom.

Artičoka


Kontraindikacije

Ne preporučuje se dojiljama, osobama sa oštećenjem jetre i bubrega. Atričoka stimuliše protok žuči, pa može dovesti do pokretanja postojećeg kamena u žuči. Stoga, artičoku ne treba koristiti kao opstrukcije žučnih puteva, kod postojećeg peska ili kamena u žuči. Artičoka može izazvati alergiju, a povećan rizik je kod osoba koje su alergične na biljke iz familije glavočika (kamilica, neven, ehinacea).

Garancija kvaliteta

Nerazblaženi sok od 100% artičoke. Bez dodataka, veštačkih boja i zaslađivača, bez dodataka vode, ceđeni sok dobijen direktno iz sveže biljke. Svež sok zamrzavamo brzim zamrzavanjem i na taj način se čuvaju svi sastojci u prirodnom – sirovom stanju. Unosom našeg soka vi dobijate maximalne benefite za Vaš organizam, koji vam pruža jedinstvena formula našeg soka. Čuvamo ga u duboko zamrznutom stanju na temperaturi od -18 ᵒC.
Preparat je prirodni proizvod i zbog toga može minimlano da varira u ukusu, boji i gustini u zavisnosti od sirovine koja se koristi za ceđenje čistog soka, ove razlike nemaju uticaj na kvalitet i efikasnost našeg soka.
Raw Nature sok se pije na prazan stomak i posle toga se ne preporučuje unos hrane minimalno 15 minuta.

Uputstvo za upotrebu:

Naš sok možete blendirati sa drugom hranom, koristiti kao dodatak za pravljenje smutija ili šejkova, ili ga jednostavno popiti svako jutro, izblendirano sa vašim omiljenim sastojcima za savršen početak dana.
U slučaju otapanja soka (zbog neadekvatnog čuvanja i sl.) ne sme se ponovo zalediti i treba ga baciti.

Hranljive vrednosti

Neto: 280gr +/- 5%
300ml +/- 5%
Raw Nature sok pakujemo svež, odmah nakon ceđenja, pa je moguće da sok sadrži minimlani procenat pene.

Raw Nature - Sok Od Artičoke

Nerazblaženi sok od 100% artičoke.

Naručite!

You are donating to : Naruči

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...